Friss cikkek

Bokabetegség kezelése. Bőrfertőzések

Mi a különbség a körömgomba elleni készítmények között? WEBBeteg - Dr. Gócs Nelli, Magyar Zsuzsa A körömgomba egy nagyon makacs fertőzés, mely érintheti a lábujj és a kéz körmeit is.

bokabetegség kezelése

Számos olyan, vény nélkül kapható készítmény reklámjával találkozhatunk, melyek gyors megoldást ígérnek a körömgomba-fertőzés felszámolására. Mit kell tudni bokabetegség kezelése a készítményekről, mi alapján választhatunk?

bokabetegség kezelése

Jellegzetessége, hogy miatta a bőrünk sokkal érzékenyebben reagál a napfényre, így rövidebb napon tartózkodás alatt is leéghetünk. Hogyan kezelhető a napégés?

bokabetegség kezelése

WEBBeteg - B. Csuth Ágnes, családorvos Aki leégett a napon, feltétlenül kerülje a napon való tartózkodást. Lássuk, mit tehet még ezen kívül, hogy bőre minél hamarabb regenerálódjon! Gál Mónika bőrgyógyász; Aktualizálta: Dr. Müller Mariann A rosacea igen gyakori, főleg az arc középső területén értágulattal, gyulladással jelentkező bőrpanasz, amely általában a harmincas életévekben kezdődik.

bokabetegség kezelése

Bár a nők gyakrabban érintettek, az igazán extrém súlyosságúvá pl. Bokabetegség kezelése szabadtéri munkásoknál magas a bőrrák kockázata WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró A nem-melanoma eredetű bőrrák angol rövidítéssel NMSC messze a leggyakrabban diagnosztizált rák a fehér bőrű egyének körében. Az egyre többeket érintő probléma napjainkban különösen akut, mert Európa-szerte 15 milliónál is többen élnek, főként dolgoznak az UV-sugárzásnak való krónikus kitettségben.

bokabetegség kezelése

Szeretné megkapni a WEBBeteg legfrissebb cikkeit? Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ellenőrző kód:.

Ekcéma pszichés kialakulása, bőrbetegség lelki okai