LIPOGEMS Zsírátültetéses Kezelés

Csípőízületi őssejtek, Porcfelépítés csípőízületben artroszkópos technikával

csípőízületi őssejtek ízületi ízületek és izmok fájnak

Őssejtekkel kezelték Igort, a szibériai tigrist MTI Veprik Róbert, az állatkert igazgatója elmondta, hogy a 13 éves szibériai tigrist csaknem egy évtizede gondozzák testvérével együtt Szegeden.

Néhány éve egyik csípőjénél duzzanatot vettek észre, az állat húzta a lábát, láthatóan fájdalommal küzdött.

csípőízületi őssejtek ín ín kezelése

A betegséget megpróbálták hagyományos módszerekkel — gyulladáscsökkentővel és fájdalomcsillapítóval — kezelni, de nem értek el jó csípőízületi őssejtek. Elsősorban ízületi degeneratív elváltozásoknál és autoimmun betegségeknél alkalmazzák, előnye, hogy minimális beavatkozással jár és nem kerül gyógyszer vagy idegen anyag a szervezetbe.

Csípőízület

Altatásban csupán 3 milliméteres vágást ejtettek a tigris bőrén, majd vákuummal zsírszövetet szívtak le. Ebből szabadalmaztatott módzserrel elkülönítették az őssejteket és azt a hetvenféle fakort, amely a gyógyuláshoz szükséges, végül a milliliternyi csípőízületi őssejtek beinjekciózták a beteg ízületbe.

csípőízületi őssejtek csípő fájdalom és duzzanat

A szakember közölte, hogy kisállatokon harminc ilyen műtétet végzett már, szibériai tigrisnél azonban a világon ez volt az első hasonló beavatkozás. A tapasztalatok szerint három-négy nap után már láthatók a javulás első jelei, majd több hónapon keresztül folyamatosan egyre jobb állapotba kerül a kezelt állat, az eredmény pedig éveken keresztül fönnmarad. Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.

csípőízületi őssejtek a kéz alkarjának könyökízülete sérülései