Születéstréning, Magzati kapcsolat, Transzlégzésterápia

Közös rezgéskezelés. Csukló törés kórtörténet. Traumatológus - Kérdések válaszok - holszolizz.hu

Tartalom

  Az érdeklődök megismerkedhettek a hangterápia elméleti alapjaival, ezen túl pedig kipróbálhatták azokat a keleti kultúrában több évszázados múltra visszavezethető eszközöket, amelyek nálunk jobbára csak wellness központokban vagy az alternatív medicinában használatosak. Szilágyi Zoltánné Bálint Györgyi a nap közös rezgéskezelés e technikát a terápia őshazájában, Indiában sajátította el, így külön öröm volt látni, hogy az ő személyében miként ötvöződik a közös rezgéskezelés és nyugati kultúra irányvonalai.

  élelmiszerzselatin artrózis kezelésére

  Végezetül külön köszönet Lindenbergerné Dr. Kardos Közös rezgéskezelés, aki szervezőmunkájával hozzájárult e délután sikeréhez. Szilágyiné Bálint Györgyi a hangterápia elméleti alapjaival, saját tapasztalataival ismertette meg a hallgatókat, sajátosan magával ragadó temperamentumával. Lindenbergerné Dr. Kardos Erzsébet -bal szélen- zeneterapeuta szervezésében vált elérhető közelségbe a sokféle hangkeltő eszköz.

  fájdalomcsillapítók rheumatoid arthritisre

  Az elméleti tudnivalókat követően mindenki kedvére "játszhatott" a hangkeltő eszközökkel Így vált hangfürdővé az előadóterem ezen a délutánon. Forrás: Beke Szilvia.

  a bal vállízület fájdalma kezelést okoz