Szakmai profil

Kézfej csonttörés, Mit kell tudni a csonttörésről? – authorkerekpar.hu

Tartalom

  Szakmai profil A kéz az emberi test egyik legcsodálatosabb szerve: nemcsak mint egy rendkívüli precizitású de ugyanakkor nagy teherbírású eszköz működik, de nagyon fontos érzékszerv is.

  ami jobb a ligandumok glükózamin vagy kondroitin esetében

  A kézsebész feladata bármely funkcióban történt károsodás lehetőség szerinti minél teljesebb helyreállítása. Gyakorló baleseti sebészként és kézsebészként a kézbetegségek igen széles skálájával találkozom: Sürgős ellátást, azonnali műtétet igénylő állapotok, ilyenek a nyílt törések, a nagyobb roncsolódással járó, nem ritkán amputációt okozó otthoni vagy munkahelyi balesetek, vagy a kézen kialakult, sokszor bagatellizált, de gyakran súlyos következménnyel járó gyulladások.

  ízületi gyógymód teraflex

  Halasztható sürgősségű, de műtétet igénylő elváltozások, ezek leggyakrabban kézujj, kézközépcsont vagy kéztőcsonttörések, az igen gyakori csuklótörések műtétet igénylő formái, egyes szalag- vagy ínsérülések. Különösen kedvelt területem az akut és a régi, rossz funkcióval gyógyult csuklótörések kezelése.

  köhögés fájó ízületek

  Az utóbbi években mind a nemzetközi mind a hazai fórumokon egyre inkább a műtéti ellátás fontosságát hangsúlyozzák. Osztályunkon már kb.

  egyik kar ízületei fájnak

  Ugyancsak a legmodernebb kézfej csonttörés tudjuk használni a kézujjpercek és kézközépcsontok töréseinek ellátásához. Compact Hand, Synthes.

  a legjobb gyógyszer az ízületek porcjainak helyreállításához

  A friss vagy kézfej csonttörés amputációs sérülések következtében kialakult ujjhiányok pótlására is van lehetőség esztétikai szilikon protézissel, melynek elkészítését a Szilikon-ház munkatársai végzik, az eredetire megszólalásig hasonlító minőségben.