Termékek Menü

Mit csinál a Férfi a piros lámpánál?

 

Mit csinál K..... aki, egy középkorú cégvezető férfi a luxus autójában ül a piros lámpánál, mikor nem telefonál?

Azon gondolkodik, hogyan tudná a napi munkahelyi stresszt hasznosan, jól levezetni, mert félti az egészségét, félti a családját......

 

Azon gondolkodik, hogyan tudná a napi munkahelyi stresszt hasznosan, jól levezetni, mert félti az egészségét, félti a családját. „Mi lesz a családdal ha túl hajtom magam?” „Elfáradok estére, de mégsem tudok jól aludni?” „Ahogy nő a gyerekem egyre kevesebb időt tölthetek majd vele, vajon lesz rá energiám? Vajon fogom bírni a tempót? Anyagilag, nem lesz gondja, de az apját is biztosítani tudom neki?”

Aztán a férfink fejéből kipattan egy ötlet… Sportolnom kell. Igen, sportolnom, kell, időt kell szakítanom magamra, mert akkor fitt leszek, egészségesebben élek. De mit?

Elindul, és ez a gondolat nem hagyja nyugodni, mit sportoljak, mi az a sport, ahol fontos a teljesítmény, egészséges, ha kell a családommal is tudom csinálni, bárhol tudom csinálni….????....????

Röpködnek a gondolatok

-           tenisz? … nem tudom bárhol, bármikor, és kell keresni valakit. Nem az igazi.

-          golf?...nem az igazi, el kell menni hozzá, nem tudom bárhol, bármikor csinálni

-          motorozás?... veszélyes, fontos a családom, nem kockáztathatok ekkorát, bár de is lenne az adrenalin, uh megint fiatal erősnek érezném magam. Áh de van családom, nem szabad!

-          futás?... NA ez egész jó, bár nincs adrenalin, de teljesítmény van, bárhol bármikor tudom csinálni, NA ez egész jó!

-          kerékpár?... kerékpár???...mi ért ne?, bármikor tudom csinálni, az autómba elfér a bringa, ha kiveszem az első kereket. Nekem KELL a sikerélmény, és ha letekerek egy távot, akkor az egészen biztos, hogy megvan („Igen ezt megcsináltam…! Mint egy céges projekt, sikeres befejezésekor! De rég is éreztem már intenzíven ezt..). A gyerekkel, feleséggel eltudunk menni bringázni, és ez egy plusz családi program lesz. Amikor utazunk elvisszük, és nem kocsival járjuk körbe a tengerparti várost a nyáron, hanem körbe bringázzuk. Ha kell reggel is kitudom engedni a gőzt, és este is. Sőt annyit fogok bringázni, hogy idén körbe tekerem a Balatont!

K....., úgy érzi megtalálta, és azzal még nem is számolt, ami az utólagos előnyei lettek. Jót alszik éjszaka, nem forgolódik, kipihenten kell, mert nem csak szellemileg, hanem fizikailag is elfárad. Valóban elkezdte érezni, amit a cég indításakor érzett, hogy ez MEGVAN! MEGCSINÁLTAM! amit kitűzött magának célt, és elérte!

Ha ezekre az élményekre vágysz, mint K......, és mind ezt kompromisszum mentesen akarod átélni, akkor nézd meg kínálatunkat az authorkerekpar.hu oldalon, és válasz egy kerékpárt! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Mi vevőnk