Termékek Menü

Szállítás és fizetés

 

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal,vagy PickPackPont-os futárszolgálattal történik. A termék szállítási várható szállítási idejét a termék mellett található elérhetőség/raktári állapot ismerteti:

Ettől függetlenül minden esetben tájékoztatunk a pontos szállítási időről, vagy amennyiben szeretnéd te megadni a legkésőbbi vagy a legkorábbi szállítási időpontot kérünk jelezd ezt a "Megjegyzés" rovatban a rendelés során!

  • raktáron – 48 órán belül szállítható 
  • rendelhető – terméktől függően 5-20 nap – természetesen erről legkésöbb a rendelését követő első munkanapon informálunk! A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok:

Belföldi szállítási díjaink az alábbi módon alakulnak

GLS futárszolgálattal (http://www.gls-hungary.com/)

·         30.000 Forintos teljes összeghatár alatt: 1900 Ft

·         30.001 és 60.000 Forintos teljes összeghatár között: 1000 Ft

·         60.001 Forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen INGYENES a kiszállítása

 

PickPackPont futárszolgálattal (http://www.pickpackpont.hu/)

·         60.000 Forintos teljes összeghatár alatt: 990 Ft

·         60.001 Forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen INGYENES a kiszállítása

·         Kerékpárok rendelése ezzel a futárszolgálattal NEM lehetséges!

Személyes átvételel: (1211 Budapest Központi út 21-33.)

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van:

  • banki átutalásra: a visszaigazoló e-mail-ben illetve a weboldalon nem talál bankszámlaszámot, illetve ha tudja a bankszámlaszámunkat akkor is kérném, hogy utalásoddal várd meg az e-mailben küldött számlánkat, és utalási paramétereket. Ennél a fizetési módnál leellenőrizzük a termék elérhetőségét, nálunk van raktáron, partnerüzletben van raktáron vagy a központi raktárunkból kell megrendelnünk. Minden esetben más-más a szállítási határidő. A pontos szállíthatóságról legkésőbb a rendelést követő első munkanapon tájékoztatunk. Miután a termék szállítási idejéről tájékoztatunk, küldjük e-mailben a fizetési paramétereket (bankszámlaszám, bank név, közlemény rovat, összeg stb.)
  • utánvétes fizetésre: legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről, és a rendelés ellenértékét a GLS-s futárszolgálat futárjának vagy a Pick Pack Pont átvevőhelyen fizeted készpénzben, természetesen attól függ milyen szállítással kéred a rendelésed.
  • személyes fizetésre: személyes átvételnél van módod személyesen fizetni. Legkésőbb a rendelést követő első munkanap tájékoztatunk róla, mikor tudod átvenni a rendelésed a 1211 Budapest Központi út 21-33. szám alatti telephelyünkön. Telefonszám: 06-20-465-5020.

Külföldi szállítási díjak GLS futárszolgálattal

A pontos ár kalkulásához szükségünk van a megrendelt termékek listájára, hogy futárcég díjszabása szerint várható szállítási díjat számíthassunk. Ez a díj függ a csomag tömegétől és a célországtól is. Külföldi szállítás esetén kérjük érdeklődj e-mailben Ügyfélszolgálatunkon!

Kiszállítási idő, ha termék raktáron van:

·         GLS futárszolgálattal 24 órán belül, kivéve pénteki vagy ünnepnapot megelöző napon történő rendelés esetén mert akkor a következő munkanap, illetve hétvégi rendelés esetén a következő munkanaptól számítva 24 órán belül. Minden esetben legkésöbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

·         Pick Pack Pont futárszolgálattal, 72 órán belül (Budapesten belüli szállítás esetén 48 óra a gyakorlat!) Minden esetben  legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

Kiszállítási idő, ha termék  nincs raktáron, azaz „rendelhető”:

·         a rendelést követően azonnal felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal, és meggyőződünk a termék elérhetőségéről.  

·         legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatunk a pontos szállítási időről.

·         a termék pontos szállítási határidejéről 2 napos pontossággal e-mailben értesítünk.

 
Amennyiben további kérdésed van, kérlek írj nekünk az info@authorkerekpar.hu e-mail címre!